Jarl – Vardenes B 2-2

Årets fjerde kamp for b-laget var borte mot Jarl fra Hillevåg som trenes av den tidliger viking spilleren Endre Tangen. Sine begge lags trenere har spilt mot hverandre i yngre dager er dette en kamp ikke noen av dem hadde lyst til å tape. Vardeneset B trener er Stig Hammer Larsen.

Vardeneset stiller med et ungt lag denne gangen. Av femten spillere i troppen er 11 juniorer spillere og resten er a-lags spillere. Er det lov å endelig håpe på årets første seier til Vardeneset?

Første omgang var jevnspilt hvor Vardeneset hadde de største sjansene uten ble ballen ville i mål, men i  det 42 min satt den endelig i mål for Vardeneset og Lucas Tønnessen Sørås ble mål scorer. Helt på tampen av omgangen pådro Jarl seg et gult kort. Vardeneset gikk til pause med en velfortjent ledelse.

2 omgang starter med et voldsomt press fra Vardeneset. Etter 48 minutter blir det nok en scoring til Vardeneset ved Amanuel Medhanie Kifle. Vardeneset forsetter presset utover i 2 omgang og ruller opp det ene angrepet etter det andre. Enten sto Jarls keeper i veien eller så gikk ballen rett utenfor. Mot spillets gang får Jarl tildelt et tvilsomt straffe som de setter i mål i det 74 min. Etter dette faller tempo og Vardenes press litt. Jarl er farlig frempå i det 79 min og setter nok en ball bak Vardenes sin keeper noe som forøvrig blir kampen slutt reslutat. Det ble nok et gult kort til Jarl i denne omgangen.

Vardeneset spiller nok en god kamp og får desverre ikke alle tre poengene med seg hjem. Neste kamp er det lov å håpe på årets første seier. Vardeneset sitt b lag har  i de fire første kampene stort sett bestått av 1,2 og 3 års juniorer og 4 – 5 senior spillere. Denne kampen hadde vi også en junior keeper i mål. Må nok en gang gi ros til laget og spesielt junior spillerene på måten de står frem å spiller nok en god kamp mot eldre spillere. De eldre spillerene med El capteino Andrew Duthie i spissen står frem og drar med seg de yngre og gjennomføre en god kamp. Forsetter dette spillet som ble vist i dag er årets første seier snart i boks. For laget hadde fortjent bedre poeng utfall i kampene som er spilt til nå. Fasit så langt er to tap og to uavgjort. Med litt bedre uttelling foran mål så hadde poeng fangsten fort blitt noe bedre.

Utrope dagens spiller er ikke lett.

Vardeneset beste: Lucas Tønnessen Størås som gjenom kampen stadig var et uro moment for Jarl forsvaret med sine raid på høyre kanten. Med litt mer uttelling hadde det fort blitt et par mål til.